Marie-José van der Heijden en Stan Bisschoff

 

Sieraden zijn emotie...                                                                                blijde emotie, maar ook verdrietige emotie.                                                     Een nieuw sieraad maken om nieuwe herinneringen te creëren, maar vooral ook de "oude sieraden" omwerken tot een persoonlijk nieuw sieraad.        Hoe mooi is het, om een stukje van je dierbare bij je te mogen dragen in een moderner sieraad van nu. Dat is wat wij samen mogen doen. Bij ons kunt u terecht met al uw verhalen, wij verwerken dat in een sieraad. Beiden zijn wij gevoelsmensen, daardoor kunnen we goed de emotie van de klant invoelen.

We zijn elkaars tegenpolen en vullen elkaar daardoor heel goed aan.

                                                                                                                             Marie-José is organisch, houdt van bewerkingen, edelstenen en versieringen, maar er moet wel een balans in het sieraad zitten. Zij werkt vanuit haar gevoel. Haar werkbank is een rommeltje.

 

Stan is minimalistisch en strak, werkt vanuit zijn gedachtengang.                 Hij overdenkt een sieraad, alvorens hij eraan begint. Zijn werkbank is netjes en geordend.

 

 

Met de liefde voor elkaar en passie voor het vak, maken wij persoonlijke handgemaakte sieraden. Door goed naar de klant te luisteren en in te leven in haar of zijn emotie, is ieder sieraad uniek.

Wij heten u graag van harte welkom in ons Ateljé Esbé in Gulpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ateljé esbé  |  info@atelje-esbe.nl